command ops 2 is out !!!

Discussion in 'Command Ops Series' started by pierreoza, Mar 15, 2015.

  1. pierreoza

    pierreoza Member

    Joined:
    Dec 4, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Hi everyone,

    the game is out !

    just downloading !
     
  2. Perturabo

    Perturabo Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Messages:
    69
    Likes Received:
    3
    The installer demands a serial number D: .

    Oh, it's on the downloads page, not orders page. Confusing.
     
    #2 Perturabo, Mar 15, 2015
    Last edited: Mar 16, 2015
  3. Jesús

    Jesús Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    "user authentication failed" here when trying to purchase the bundle either using PayPal or credit card. :blackeye:
    Edited: I managed finally to make the payment via Paypal.


    What I found so far after installation:

    The PDF manual included in the CO2 installation is not complete, it just shows 24 pages out of 212.
    Edited: I just read Dave's sticky about the manual, it's a work in progress yet.


    Apart from that, the game looks nice. :happy:
     
    #3 Jesús, Mar 16, 2015
    Last edited: Mar 16, 2015
  4. DerGrenadier

    DerGrenadier Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    2
    Everything worked fine here. I payed by PayPal. I just finished installation and Iam about to start it for the very first time. My hands shake and I feel like a little child before Xmas. Off I pop.
     
  5. Iconoclast

    Iconoclast Member

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    129
    Likes Received:
    14
    No, no, bad timing. I can't afford it now. I shouldn't buy this.

    I can't afford it now....

    I can''t afford it...

    I can't...

    I....

    Damn.
     
  6. john connor

    john connor Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    2,244
    Likes Received:
    125
    Bought it (CO2 and the Commander pack). Seemed to be without problems through paypal - now I'll try to download it! Great stuff. Thanks! Can't wait to get to Africa....

    My order number was 1112. I hope that means that already 1,112 people have bought it!

    Best of luck with sales Dave and David.

    Peter
     
  7. john connor

    john connor Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    2,244
    Likes Received:
    125
    Just started Manhay, to get a feel for it. Wow. Seems quite different. I might even have to look at the manual.... How do I change the icon scaling, for example?

    And what is 'Plan'?
     
  8. DerGrenadier

    DerGrenadier Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    2
    Just came back from fiddeling around with Return to St. Vith. I love the way you can now "arrange" the interface. As I have 2 Monitors I open the map on my 1st screen and on my 2nd I arrange all the different control windows e.g. I place the OOB and Reinforcements windows together with the Orders windows in one "Group" This way I can easily scout through my Units and give them orders very quickly. And I love the new Overlays. But what is the Armor Overlay for? Obvioulsy not for movement or fire.
     
  9. planetbrain

    planetbrain Member

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I have it all downloading right now!!!.....download is slow though (around 40-45KB/s=3 1/2 hrs+)
     
  10. planetbrain

    planetbrain Member

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    It had better not cut out, as there appears to be no download resuming :bookworm:
    I'm in Melbourne area Australia, btw.
     
  11. Gary Bezant

    Gary Bezant Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Purchase and download was nice and easy. I didn't like the scaled unit icons but that was easily fixed with a mouse click in options. My first quick impression, WOW, it looks well worth the wait. Great job Dave.
     
  12. Alan Taylor

    Alan Taylor Member

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Those of us thinking of buying the Commander package straight away, are all modules ready to play?

    Plodder has just posted over on the GrogHeads Forum stating that a number of situation Maps are not yet complete, for example for both Bastogne and Ride of the Valkyries.

    If correct can we have a list of modules that are at present complete/incomplete and if incomplete a time frame when all modules will be ready.
     
  13. The Plodder

    The Plodder Member

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    289
    Likes Received:
    50
    The Situation maps are being developed totally separate to the actual modules so the modules are complete, afaik. I've come fairly late in the process so I'm quite a bit behind but it doesn't make sense to hold up releasing the modules when all they are missing is a bit of chrome. You'll just see the default situation map when choosing a scenario, that's all.
     
  14. Dave 'Arjuna' O'Connor

    Dave 'Arjuna' O'Connor Panther Games Designer

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    3,220
    Likes Received:
    416
    That's correct advice. The Situation Awareness Maps (SAM) will be added as and when Rich (aka The Plodder ) get's them done. They do not affect game play but they do help provide some contextual awareness when selecting a scenario.
     
  15. Alan Taylor

    Alan Taylor Member

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks, Plodder and Dave. Just playing about with the Core engine for now but a purchase buy of the complete package is imminent.
     
  16. Daz

    Daz Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    861
    Likes Received:
    119
    The lateness of the situational maps is my fault guys Im very sorry about that. Richard has done a superb job from what I have seen of them. Thanks for taking over the project at such a late stage in development mate.

    I am away from home this week, but cant wait to get back & try the game next week. the changes look great.
     
  17. ioticus

    ioticus Member

    Joined:
    Dec 12, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Why does the core engine say free for a limited time? I thought the core engine would always be free? Correct me if I'm wrong.
     
  18. Dave 'Arjuna' O'Connor

    Dave 'Arjuna' O'Connor Panther Games Designer

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    3,220
    Likes Received:
    416
    I've asked the publisher to remove that. It should simply read "Free!". The core is free, end of story.
     

Share This Page