FIXED 5.0.8 - Problem: This Product Is Not Properly Authorised

Dave 'Arjuna' O'Connor

Panther Games Designer
Joined
Jul 31, 2014
Messages
3,290
Points
83
Location
Canberra, Australia
Website
www.panthergames.com
We have tracked this issue down and I am waiting on a response from Jason at LNL as to how we should best address it. The problem was the installer had placed a file within the Admin User account. Its fine if you are the Admin User but if you are not then you get those annoying pop messages. The solution is to move this file to the General (nonAdmin) users accounts. Most likely this will require changes to the installer. If that is the case then I will liaise with Jason and work out a time to put out a new build. I would prefer to wait till early next week so I can do a new build with the changes I have made and there's already quite a few. I'll let you know how this turns out tomorrow.
 

EdJaws

Member
Joined
Jan 11, 2015
Messages
76
Points
8
Age
70
Location
USA
Just to follow up and for info only since you seemed to have tracked down the culprit. I can confirm what James is seeing. I originally installed to C:\Games\LnLGames\Command Ops 2. I uninstalled and installed again to the defaults the installer asks for C:\LnLGames\Command Ops 2 with the same results.

To further again confirm what does and doesn't run:
EM.exe -- launched without trouble
EstabEditor.exe -- launched without trouble
MapMaker.exe -- showed the same error as CmdOps.exe
ScenMaker.exe -- showed the same error as CmdOps.exe

play.exe -- asks for admin password
update.exe -- asks for admin password
uninstaller.exe asks for admin password

As a side note, when I installed the second time and when it asked for installing shortcuts, I didn't tick off "all users" and I didn't get any shortcuts either in the start menu or on the desktop whereas the first install gave me desktop shortcuts when I ticked all users.
 

EdJaws

Member
Joined
Jan 11, 2015
Messages
76
Points
8
Age
70
Location
USA
I guess this problem wasn't addressed in the 5.0.8 update as I'm seeing the same error when running as a user after the update was installed.

Or could it be that we need to download the core engine again to fix it? Can I manually move the file in question so we don't have to "run as admin" or hasn't it been identified yet?

Thank you.
 

EdJaws

Member
Joined
Jan 11, 2015
Messages
76
Points
8
Age
70
Location
USA
SOLVED - By downloading the core engine again and doing a clean install.

Thanks guys.
 

About LnLP

Welcome to the official Lock 'n Load Publishing Community page. Here you will find the latest information on our released and upcoming games.



We enjoy designing, developing, and publishing some of the best strategy games in the world. Lock 'n Load Publishing has published over eighty products, including our fan favorites Nations at War Series, World at War 85 Series, and Lock 'n Load Tactical series. We have expanded the publishing line now to include novels to go along with our game series in Paperback, EPUB, and Audiobook lines.

As Lock 'n Load Publishing moves forward, it intends to continue to broaden its product lines. We thank God for blessing us and allow us to follow our passions and thank you for support in our endeavors.


Like us on Facebook

Donate Cadence International

Cadence serves all branches of the U.S. military in American and overseas locations. Comprised of nearly 4 million people, the U.S. military community has proven to be one of the largest, most responsive sub-cultures today. Cadence ministers not only to military personnel but to their spouses and dependents as well.

Thank you for your interest in supporting our us. Please specify an amount below to begin the secure, tax-deductable donation process.

Donate to Cadence International
Top