Update scenario packs?

Discussion in 'Command Ops Series' started by alcamatraz, Jul 6, 2016.

  1. alcamatraz

    alcamatraz Member

    Joined:
    Apr 12, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Bit of a silly question.
    Do I need to update my scenario packs?
    I see that I have the correct latest engine version, but my scenarios are all dated from November, when i last played.
    Do updates happen to scenario files as well, or just to the engine?
    If I need to update scenario files, how do I do this?

    Looking forward to getting back into this one!

    Thanks!
     
  2. Rob

    Rob Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    3
    Hi,

    Just run your Command Ops updater..... works for your scenario packs as well as the engine.:)

    Rob.
     
  3. alcamatraz

    alcamatraz Member

    Joined:
    Apr 12, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Great, thanks a lot!
     
  4. JET

    JET Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I download updates from my MAC without using the updater, are there many frequent changes to the scenario packs?

    Let download was probably 4 months ago.
     
  5. simovitch

    simovitch Member

    Joined:
    Nov 15, 2014
    Messages:
    519
    Likes Received:
    33
    There have been no data updates to the scenario packs outside of the published engine updates.
    I'm hoping to get some data updates for the scenario packs out once we get back up to "steam". Also, I believe Dave has some contract work going on right now and needs to focus on bringing home the grocery money. We are still active here, but things are moving slowly.
     

Share This Page